Kan du komplettera ditt öl med snus?

Det finns massor av människor som älskar öl, men vill du locka många kunder kan du behöva tänka på helhetsupplevelsen. Har du ett eget litet bryggeri och vill få sålt mycket av din öl kan det behöva kompletteras med något mer.

Varför inte öl och snus?

Öl och snus är så förknippade med varandra att det kan kännas självklart att erbjuda dem tillsammans. Det stora utbudet av Knox snus kan matcha utbudet av öl som ditt bryggeri erbjuder, och skapa kunder som blir mer belåtna än om de bara får öl. Att skatten på snus sänks bidrar dessutom till att många kan känna sig pigga på att lägga ett par snusdosor av Knox snus i kundkorgen.

Berätta om bryggande

Andra alternativ du kan fundera på är om du kan tänka dig att erbjuda studiebesök i bryggeriet och berätta lite om hur det går till att brygga öl. Många skulle uppskatta det, och stannar säkert gärna till i butiken och köper med sig öl, Knox snus och annat du har att erbjuda där. Du kan också välja att ordna ölprovning där du istället berättar mer om olika typer av öl och hur de smakar. Ytterligare ett alternativ är att samarbeta med någon som är bra på att laga mat och erbjuda ett paket med mat och öl. Egentligen finns det hur mycket som helst att göra för att dra till dig uppmärksamhet och locka fler människor till ditt bryggeri. Kanske kan du ställa ut verk av en lokal konstnär i dina lokaler, eller hitta andra att samarbeta med? Bara fantasin sätter gränser!