Bryggeriindustrins påverkan på samhälle och munhälsan

Det finns gott om anledningar till att njuta av bryggda drycker. Först och främst kommer din konsumtion av drycken att gynna den växande bryggeriindustrin och bidra till att stimulera samhällsekonomin. Du bidrar till en mångmiljardindustri som bara växer för varje år. Faktum är bryggeriindustrin går väldigt bra och visar inga som helst tecken på att avta, snarare tvärtom, förväntas den att växa stadigt. Den totala försäljningen ökade med hela fyra procent 2021 jämfört med 2020.

Bidrar till en trevlig social stämning

Förutom att bryggeriindustrin är en lönsam bransch, så är det bästa av allt med att dricka bryggda drycker att det lättar på stämningen i sociala sammanhang och gör alla på bättre humör. Så nästa gång du ska träffa en grupp vänner kan det till exempel passa bra med öl i måttliga mängder.

Känn dig trygg i att dricka utan oro för munhälsan

Du behöver inte heller oroa dig för munhälsan av att dricka bryggda drycker när det finns professionella tandläkare. Södertandläkarna i Stockholm erbjuder alla möjliga behandlingar och all slags tandkirurgi. Tandimplantat är Södertandläkarnas stora specialitet i Stockholm och innebär precis som namnet antyder att ersätta trasiga eller saknade tänder. Det här är ett kirurgiskt ingrepp som är väl etablerat och säkert att utföra. Oftast handlar det om tänder som inte kan räddas och som påverkar ditt utseende eller din förmåga att tugga maten. Resultatet med tandimplantat är mycket goda och ger ett resultat som ser naturligt ut. Det naturliga resultatet uppnås genom att ersätta tanden eller tänderna på konstgjord väg med protetisk rekonstruktion.

Är en säker behandling

Tandimplantat hos Södertandläkarna i Stockholm är mycket säkert. I 98 procent av fallen lyckas det i underkäken medan det för underkäken lyckas i cirka 95 procent av fallen. Den höga framgångsfrekvensen beror på att Södertandläkarna i Stockholm har en gedigen utbildning och lång erfarenhet av implantatbehandlingar. Vänta inte med att kontakta Södertandläkarna redan nu!